Get started now!In aceast curs te voi ajuta sa inveti sa canti una din cele mai frumoase piese compuse vreodata! Cum?

Pas cu pas, masura cu masura, fraza cu fraza, dand fluenta fiecarui pasaj in parte. Apoi le vom asambla impreuna in sectiuni mai mari pana cand o poti canta pe toata cap-coada.


Practic, de-a lungul a celor 30 de zile de challenge vei primi:


  • VIDEO-uri detaliate cu fiecare fragment din piesa - ca sa poti vedea exact cum suna, ce trebuie sa canti si cum sa o faci: salturi peste corzi, hand picking technique, game, arpegii, acorduri
  • PARTITURI detaliate cu NOTE + TAB-uri la fiecare pasaj in parte, incat sa nu gresesti nici o nota
  • METODA MEA DE STUDIU “Infinite Music” - ce te va ajuta sa dai fluiditate fiecarui pasaj muzical
  • Access la o comunitate formata din basisti exact ca tine, unde poti cere oricand sfaturi


Course CurriculumYour Instructor


Adrian Ciuplea
Adrian Ciuplea

Salut, sunt Adrian Ciuplea si ii invat pe cei ce-si doresc cu adevarat sa cante la bass cum sa o faca intr-un mod natural si intuitiv, incat sa ajunga sa progreseze foarte repede si sa se exprime liber pe instrument, fluent si fara inhibitii.

Cel mai probabil ma stii ca "basistul de la Vita de Vie", sau din trupele in care mai cant: Platonic Band & Florin Giuglea Group.

Insa ce nu cred ca stii despre mine e ca inainte de a ma apuca de Bass eu am absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti (Conservatorul) la... Violoncel.

Cu alte cuvinte, ceea ce iti arat e extras direct din propria mea experienta, adica retetele si “trucurile” pe care le-am folosit cu succes multi ani, atat pe scena, in studio cat si in unele din cele mai importante momente ale carierei mele: doua Turnee Europene alaturi de legendarul chitarist Steve Vai