BACH to BASS - MASTERY TRAINING

Invata toata piesa din BACH to BASS Challenge cu metode de studiu avansate + feedback personal pentru fiecare sectiune

Sau inscrie-te la BASS LAB - Membership si vei primi acest curs CADOU


In aceast curs te voi ajuta sa asamblezi piesa studiata in BACH to BASS Challenge. Cum?

Pe de o parte iti voi oferi feedback scris la toate pasajele la care simti ca nu iti ies cum trebuie. Pentru fiecare sectiune la care imi trimiti un video cu tine lucrand, eu am sa-ti dau indicatii si am sa iti spun exact ce ai de facut ca sa depasesti orice obstacol ai avea.

Iar pe de alta parte iti voi arata o serie de metode speciale de studiu, metode pe care le-am invatat in Conservator si pe care le-am imbunatatit si adaptat pentru bass electric.


Suna bine? Hai sa incepem


Your Instructor


Adrian Ciuplea
Adrian Ciuplea

Salut, sunt Adrian Ciuplea si ii invat pe cei ce-si doresc cu adevarat sa cante la bass cum sa o faca intr-un mod natural si intuitiv, incat sa ajunga sa progreseze foarte repede si sa se exprime liber pe instrument, fluent si fara inhibitii.

Cel mai probabil ma stii ca "basistul de la Vita de Vie", sau din trupele in care mai cant: Platonic Band & Florin Giuglea Group.

Insa ce nu cred ca stii despre mine e ca inainte de a ma apuca de Bass eu am absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti (Conservatorul) la... Violoncel.

Cu alte cuvinte, ceea ce iti arat e extras direct din propria mea experienta, adica retetele si “trucurile” pe care le-am folosit cu succes multi ani, atat pe scena, in studio cat si in unele din cele mai importante momente ale carierei mele: doua Turnee Europene alaturi de legendarul chitarist Steve Vai


This course is closed for enrollment.