One Chord Challenge

Invata peste 30 de lick-uri marca Nathan East pe care le poti aplica in orice cânți

Daca simti ca modul in care canti nu e atat de interesant pe cat ti-ai dori, ei bine, am o surpriza uriasa pentru tine!

ONE CHORD CHALLENGE - O colectie de zeci de Lick-uri, tranzitii si trucuri delicioase pe care acum le poti invata si tu


De-a lungul acestui Challenge am sa-ti arat cum poti invata si canta unele din cele mai bune trick-uri de bass din lume, intr-un fel in care sa suni a tine insuti, in orice piesa ai canta... incat sa ii lasi pe toti cu gura cascata!

Cat de tare e asta!?

Nu doar ca vei invata toate trucurile si smecheriile astea, dar vei ajunge sa pui mana pe bass zilnic, sa-ti recapeti motivatia si sa canti practic din ce in ce mai bine, chiar daca nu ai mult timp pentru studiu
In ONE CHORD CHALLENGE iti voi arata pas-cu-pas cum sa iti construiesti un vocabular de invidiat!
Are rost sa-ti mai zic ca pe langa lick-uri, ti se va imbunatati masiv tonul de bass si interpretarea? :)
ACEST CURS FACE PARTE DIN BASS LAB - MEMBERSHIPYour Instructor


Adrian Ciuplea
Adrian Ciuplea

Salut, sunt Adrian Ciuplea si ii invat pe cei ce-si doresc cu adevarat sa cante la bass cum sa o faca intr-un mod natural si intuitiv, incat sa ajunga sa progreseze foarte repede si sa se exprime liber pe instrument, fluent si fara inhibitii.

Cel mai probabil ma stii ca "basistul de la Vita de Vie", sau din trupele in care mai cant: Platonic Band & Florin Giuglea Group.

Insa ce nu cred ca stii despre mine e ca inainte de a ma apuca de Bass eu am absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti (Conservatorul) la... Violoncel.

Cu alte cuvinte, ceea ce iti arat e extras direct din propria mea experienta, adica retetele si “trucurile” pe care le-am folosit cu succes multi ani, atat pe scena, in studio cat si in unele din cele mai importante momente ale carierei mele: doua Turnee Europene alaturi de legendarul chitarist Steve Vai


ACEST CURS FACE PARTE DIN BASS LAB - MEMBERSHIP